Klopsiki żurawinowe Picante mogą być tylko bez nabiału przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 330 kalorii, 9g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 98 centów za porcję. Przynosi ci smak domu. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako bardzo przyjazny dla budżetu hor d ' oeuvre. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 50 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sok z cytryny, sos chili, proszek czosnkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Klopsiki z czerwonej fasoli z pikantnym sosem (Polpette di fagioli Rossi w salsie Picante), Klopsiki Żurawinowe, oraz Klopsiki Żurawinowe.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj jajka, keczup, pietruszkę, sos sojowy, cebulę, czosnek w proszku i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W Proszku
Sos Sojowy
Płatki Crispix, Rozdrobnione
Pietruszka-nać
Pieprz
Cebula
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj okruchy krakersów. Pokrusz wołowinę na mieszance i dobrze wymieszaj. Kształt do 1-1 / 2-in. jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Krakersów
Wołowina
3
Na patelni brązowe klopsiki na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Przenieś do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
W dużym rondlu połącz sos żurawinowy, sos chili, sos picante, brązowy cukier i sok z cytryny. Gotuj i mieszaj, aż sos żurawinowy się rozpuści, a mieszanina zostanie podgrzana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy
SOS Picante
Brązowy Cukier
Sos Chili
Sok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
6
Polej klopsikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klopsiki
7
Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, gdy mięso przestanie być różowe.
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Masia de la Luz Cava Brut z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Masia de la Luz Cava Brut
Żywy i intensywny, ten Cava ma piękne nuty zielonego jabłka i miodu, a także orzeźwiającą kwasowość. Idealny jako aperitif i do każdego przepisu inspirowanego owocami morza.