Klopsiki Z Trzech Mięs
Trzy-mięsny klopsik wymaga z grubsza 2 godziny od początku do końca. Na 2,41 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 430 kalorii, 37g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. 29 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś sól, mielony pieprz, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Spróbuj Sycylijska Bułka Mięsna-Lekka Klopsik, Zdrowsze, lżejsze Półmięsne klopsiki lub klopsiki, oraz Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf-można zrobić restauracja degustacja klopsików w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić klopsiki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Olej patelnia bochenkowa 9x5 cala.
Cebulę i marchew włożyć do rondla i wlać bulion wołowy. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu; gotować, często mieszając, aż warzywa będą miękkie, o 8 protokół. Odstawić warzywa i bulion na bok.
W dużej misce ubić jajka i wymieszać z bułką tartą, bazylią, solą i czarnym pieprzem. Pozostawić mieszaninę na 5 minut, aby zwilżyć okruchy i lekko wymieszać z indykiem, wołowiną i kiełbasą wieprzową.
Wymieszać z gotowaną cebulą, marchewką i bulionem wołowym.
Umieść mieszaninę na przygotowanej patelni bochenkowej. W misce, wymieszać zupę pomidorową, ocet balsamiczny, i musztarda Dijon razem, i rozprowadzić mieszaninę na bochenku mięsa.
Piec, aż bochenek nie jest już różowy w środku i natychmiastowy odczyt mięsa termometr czyta co najmniej 160 stopni F (70 stopni C), O 1 1/2 godziny.