Klopsiki z sosem grzybowym

Klopsiki z sosem grzybowym
Klopsiki z sosem grzybowym wymagają ok. 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. Przepis ten służy 6. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz skondensowaną śmietanę z zupy grzybowej, pieprzu, soli i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Z łyżką wynik 25% to danie jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Klopsiki z sosem grzybowym, Klopsiki w sosie Grzybowo-śmietanowym, oraz Klopsiki wołowo-pieczarkowe z sosem Stroganoff.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze cztery składniki. Crumble wołowiny na mieszankę i dobrze wymieszać. Kształt do 1-1 / 2-in. jaja. W dużej patelni odpornej na piec, brązowe klopsiki; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Składniki sosu połączyć, polać klopsikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
SOSSOS
3
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 30 minut lub do momentu, gdy mięso nie będzie już różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn