Klopsiki Z Orzechów Bekonowych
Klopsiki z orzechów bekonowych wymagają ok. 55 minut od początku do końca. To danie główne ma 562 kalorie, 33g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, mieloną wołowinę, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pulpety wołowo-bekonowe, Spaghetti Z Klopsikami Z Bekonu, oraz Śniadaniowe klopsiki z bekonem i klonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować boczek.
Wyjąć boczek łyżką szczelinową; odcedzić papierowe ręczniki. Rezerwy drippings w patelni.
W dużej misce, połączyć jajka, pomidor przeszłości, okruchy, pietruszka, migdały, oregano, sól, pieprz i boczek. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszać.
Kształt do 1-in. jaja. Brązowe klopsiki w kroplach.
Odcedzić, zastrzegając 1 łyżkę kapieli.
Podsmażyć grzyby i cebulę w kapiących.
Połączyć zupę i consomme; mieszać do mieszaniny grzybów, aż do wymieszania. Odstaw klopsiki na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień. Gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub do momentu, aż mięso nie będzie już różowe.