Klopsiki z boczkiem i serem
Pieczeń z boczkiem i serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 28g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka papryki, mielonego kminku, sosu sojowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany, Zapiekany Boczkiem Klopsik Faszerowany Piwnym Serem, Sałatka szpinakowa z boczkiem, karmelizowaną cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym w sosie na patelni Boczkowej z dodatkiem jajka na twardo, oraz Boczek Na Wierzchu Trzy Serowe Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W dużej misce, połączyć indyka, wołowina, wieprzowina, jajka i bułka tarta i złożyć składniki, aż równomiernie połączone.
W dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać oliwę z oliwek i ciepła.
Dodać seler, papryka i grzyby i podsmażyć, aż przezroczyste.
Zdjąć z ognia i pozostawić do całkowitego ostygnięcia. Po ostygnięciu dodać do mieszanki mięsa wraz z czosnkiem w proszku, kminkiem i solą oraz pieprzem, do smaku i połączyć.
Umieścić mieszaninę mięsa na dużej patelni Bochenek.
W innej małej misce, połączyć ketchup, sos sojowy i brązowy cukier i gładkie i slather na mieszaninę mięsa, zastrzegając niektóre do fastrygowania. Top z plasterkami boczku, umieścić w nagrzanym piekarniku i gotować przez około 1 godzinę lub aż klopsiki zarejestruje 180 stopni F, gdy natychmiastowy odczyt termometr jest włożony do środka.
Gdy klopsik jest w temperaturze 180 stopni F, wyjąć z piekarnika, top z dodatkowym sosem i plasterkami sera i umieścić z powrotem w piekarniku, aż ser topi.
Wyjąć z piekarnika, pokroić i podawać.
Uwaga kucharza: jeśli sos i boczek na wierzchu zaczyna być zbyt brązowy, przykryj patelnię bochenka kawałkiem folii aluminiowej.
Ten przepis został dostarczony przez finalistę, który może, ale nie musi być profesjonalnym kucharzem, dla następnej Gwiazdy Food Network. Food Network nie przetestowało tej receptury i dlatego nie możemy przedstawić wyników.