Klopsiki słodko-kwaśne II
Słodko-kwaśne klopsiki II mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 553 kalorie, 21g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, ocet jabłkowy, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Podobne przepisy to Słodko-kwaśne klopsiki (orientalne słodko-kwaśne klopsiki), Klopsiki słodko-kwaśne, oraz Klopsiki słodko-kwaśne.
Instrukcje
W dużej misce połączyć wołowinę, jajko, cebulę, bułkę tartą, sól i pieprz.
Rozwałkować w klopsiki o wielkości od 1 do 1 1/2 cala.
Na dużej patelni na średnim ogniu, smażyć klopsiki, aż rumiane ze wszystkich stron.
W oddzielnej średniej misce wymieszać wodę, ocet, keczup, skrobię kukurydzianą, cukier i sos sojowy.
Polać klopsiki i pozostawić SOS zagęścić. Nadal podgrzewać, aż sos po prostu zacznie bąbelkować.