Klopsiki Po Niemiecku
Klopsiki w stylu niemieckim mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten przepis służy 10. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 440 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka jaj, chleb, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Spróbuj Niemieckie Klopsiki, Niemieckie Klopsiki, oraz Niemieckie klopsiki i sosy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Chleb rozedrzeć na małe kawałki i umieścić w małej płytkiej misce.
Dodaj wodę do przykrycia i pozwól namoczyć około 5 minut. Wycisnąć wodę z chleba; wyrzucić wodę. Odstaw chleb na bok.
Podsmaż cebulę na maśle do miękkości.
Połączyć sauted cebula, chleb, mięso, jaja, sól, gałka muszkatołowa, pietruszka, skórka cytryny, sok z cytryny, i sos Worcestershire w dużej misce.
Dobrze wymieszać; kształtować w 2-calowe klopsiki.
Doprowadzić bulion wołowy do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku; dodać klopsiki. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować 15 minut.
Usunąć klopsiki; odstawić na bok. Reserve pan liquid.
Połączyć mąkę i wodę, dobrze mieszając. Wymieszaj mieszaninę mąki do reserved Pan liquid. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje i bąbelki.
Powrót klopsiki do holenderskiego piekarnika; gotować na małym ogniu, aż klopsiki są dokładnie ogrzane.
Podawać klopsiki i sos na gorąco gotowane makaron.