Klopsiki koktajlowe II
Koktajlowe klopsiki II wymagają ok. 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 32. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sosu chili, sok z cytryny, mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Koktajlowe Klopsiki, Koktajlowe Klopsiki, oraz Koktajlowe klopsiki w dipie BBQ dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć dużą patelnię z folią.
Uformuj mieloną wołowinę w kulki wielkości golfa. Ułóż je na dużej patelni do pieczenia.
Piecz klopsiki przez 20 do 25 minut.
Podczas pieczenia klopsiki, połączyć galaretkę, sos chili i sok z cytryny w holenderskim piekarniku. Kiedy klopsiki zakończą gotowanie, dodaj je do holenderskiego piekarnika.
Przykryć piekarnik i gotować na małym ogniu przez 30 minut.
Klopsiki podawać na gorąco.