Klopsiki Jagnięce
Klopsiki jagnięce wymagają ok. 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 22 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sos pomidorowy, skórkę z cytryny, mieloną jagnięcinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Klopsiki Jagnięce, Klopsiki Jagnięce, oraz Klopsiki Jagnięce.
Instrukcje
Rozpuścić 1 łyżkę masła na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać szalotki na patelni do miękkości.
Przełożyć do dużej miski.
Jagnięcinę, bułkę tartą, natkę pietruszki, jajko i skórkę cytrynową wymieszać z szalotką. Doprawić majerankiem, solą i pieprzem.
Odstawić na 1 godzinę w lodówce.
Roztopić 1/2 szklanki masła i rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Tworzą mieszaninę jagnięciny na małe klopsiki, i gotować na patelni w partiach, aż równomiernie brązowy. Nie spuszczaj patelni.
Odcedzić klopsiki na papierowych ręcznikach i umieścić w naczyniu do serwowania.
Wymieszać sos pomidorowy, wino, czosnek, i cynamon na patelni. Gotować i mieszać, aż dobrze wymieszane i ogrzane przez.
Mżawka na klopsiki w naczyniu.