Klopsiki

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać klopsiki spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 587 kalorii. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 261 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Idź do sklepu i odebrać ketchup, sól, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf-można zrobić restauracja degustacja klopsików w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić klopsiki, Momma Joe ' s Meatloaf-klopsiki jak mama, oraz Classic Meatloaf-ostatni klopsik, którego będziesz potrzebować dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Na klopsiki: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wlać mleko na chleb i pozostawić do namoczenia na kilka minut.
Zmieloną wołowinę, namoczony w mleku chleb, parmezan, sól, trochę pieprzu, przyprawioną sól i natkę pietruszki umieścić w dużej misce.
Wlać jajka. Czystymi rękami wymieszaj składniki, aż będą dobrze połączone.
Uformuj mieszaninę w kształt bochenka na wyłożonej folią patelni brojlerów, która pozwoli odsączyć tłuszcz z mięsa.
Połóż plastry boczku na górze, schowując je pod klopsikiem, aby dać klopsikowi wsparcie.
Dodaj brązowy cukier i suchą musztardę, i splash w gorącym sosie i sos Worcestershire. Mieszaj mieszaninę aż do dobrego połączenia.
Polać jedną trzecią sosu na wierzchu klopsa.
Piec przez 45 minut, a następnie przelać kolejną jedną trzecią pozostałego sosu pomidorowego na klopsiki.
Piec przez dodatkowe 20 do 25 minut; klopsiki nie powinny być już różowe w środku. Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Podawać z pozostałym sosem pomidorowym na boku jako sos do maczania.