Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać gotować książkę: koktajl krewetkowy w stylu meksykańskim spróbować. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 259 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 83 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, ketchup, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ugotuj książkę: koktajl z krewetek pieczonych, Kolacja: koktajl krewetkowy po meksykańsku (Coctel de Camarones), oraz Gotuj książkę: The Throwdown Cocktail dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podawać koktajl w małych miseczkach posypanych plasterkami awokado, wraz z krakersami saltine (dla bardzo autentycznego akcentu) lub chipsami tortilla i klinami limonki, aby goście mogli się wycisnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy Saltine
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Klin Wapienny
3 Plasterki świeżego Rabarbaru I Więcej Do Dekoracji
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować GEN5 Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 9 dolarów za butelkę.