Klopsiki

Klopsiki
Klopsiki mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 475 kalorii, 39g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ketchup, ostry ser cheddar, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest dobre. Podobne przepisy to Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf-można zrobić restauracja degustacja klopsików w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić klopsiki, Momma Joe ' s Meatloaf-klopsiki jak mama, oraz Classic Meatloaf-ostatni klopsik, którego będziesz potrzebować.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 6 składników, 1/2 Puchar ketchup, i 1/4 Puchar Wody; Kształt mieszaniny do 8-x 4-calowy Bochenek. Linia Dolna i boki 4-qt. Kuchenka wolnostojąca w kształcie owalu z folią aluminiową, pozwalająca na rozciąganie 2 cali na boki. Lekko nasmaruj folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
WolnowarWolnowar
2
Umieść Bochenek w wolnej kuchence.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
Wymieszać razem brązowy cukier, musztarda, i pozostałe 1/2 Puchar ketchup; rozłożone na wierzchu bochenka. Przykryć i gotować na niskich 5 do 6 godzin lub aż termometr mięsa zarejestruje 16
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
MusztardaMusztarda
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
4
Podnieś bochenek z wolnej kuchenki, używając boków foliowych jako uchwytów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
6
Uwaga: można również przygotować w 5-qt. powolna kuchenka. Przykryć i gotować na niskim 3 1/2 godziny lub aż termometr mięsa rejestruje 160.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
WolnowarWolnowar
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn