Muszle nad Morzem
Muszle nad brzegiem morza mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 55 porcji z 44 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, paprykę, ser Monterey jack i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Seashore Mac and Cheese, Seashells ' One-Pan Pastan i klopsiki, oraz Muszelki z bazylią, pomidorami i czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Dodać pomidory i 1/2 pieczonej papryki; pulse tylko do blended.
Rozprowadź 1/4 filiżanki na dnie patelni 13x9 cali. Posiekaj pozostałą paloną paprykę.
Skorupki makaronu napełnij rybą; na patelni umieść, nadziewając-boki do góry, nad sosem. Przykryć posiekaną papryką i 1/2 sera; top z mieszanką dressing, pozostałe paski sera i pieprzu.
Piec 35 min. lub do momentu, gdy ryby łatwo się płatkują widelcem i napełniają.