Klonowo-Pomarańczowy Kurczak
Klonowo-Pomarańczowy kurczak jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 271 kalorii, 24g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól, sok pomarańczowy, syrop klonowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Klon Pomarańczowy Kurczak, Happy Orange Klon Kurczak, oraz Klon i pomarańczowy glazurowany kurczak.
Instrukcje
W małym rondlu zagotuj sok pomarańczowy, Wino i syrop klonowy. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 8 protokół, stale mieszając.
Kurczaka posypać solą i pieprzem. Przykryj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania. Podsmażyć kurczaka na średnim ogniu, aż lekko rumiane (o 5 minut na stronie).
Wlać mieszankę pomarańczowo-klonową na kurczaka. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować, aż kurczak jest gotowy, o 10 protokół. Łyżka glazury nad kurczakiem i podawać.