Klasyczny włoski Sub z pieczonym bakłażanem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 83g białka, 145 g tłuszczu, oraz w sumie 1777 kalorii. Na 8,61 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, sałata lodowa, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wegetariańskie Włoskie Nadziewane Pieczone Bakłażany, Włoski Seitan, Pieczony Bakłażan, Cukinia, Czosnek I Bazylia Penne, oraz (Zapalniczka) Klasyczna Bakłażan Parmigiana dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Ułóż plastry bakłażana na blasze do pieczenia w jednej warstwie i szczotkuj obficie domowym włoskim sosem. Piec w piekarniku, aż gotowane przez i złoty, 12 do 15 protokół. Zbuduj kanapkę na rolkach z mozzarellą najpierw, następnie salami, capicola, prosciutto, mortadella, pieczony bakłażan i top z sałatą, pomidor i obfite mżawka homeade włoski Dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Doprawionej Bułki Tartej, Podzielone
Mortadella
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Prosciutto
Capicola
Makaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
Posiekany świeży Jarmuż
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Podawać podczas wysadzania Louis Prima.
4
Umieść ocet, musztardę, cukier, włoskie przyprawy, sól, pieprz, czosnek i szalotki w blenderze lub robocie kuchennym. Podczas pracy maszyny powoli maczaj oliwę z oliwek przez blender lub rurkę podającą, aż opatrunek zostanie połączony i zemulgowany. Dostosuj przyprawę w razie potrzeby; dodaj więcej oleju, jeśli chcesz, aby był mniej kwaśny. Przechowuj opatrunek do 2 tygodni w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Pasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 85 dolarów za butelkę.