Klasyczny Kurczak Tetrazzini
Klasyczny kurczak Tetrazzini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 485 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, przyprawiony pieprz, granulki bulionu z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Klasyczny Kurczak Tetrazzini, Klasyczny Kurczak Tetrazzini, oraz Klasyczny Indyk Tetrazzini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
W międzyczasie roztopić masło w holenderskim piecu na małym ogniu; ubić mąkę, aż będzie gładka. Gotować 1 minutę, stale ubijając. Stopniowo ubijać w mleku i winie; gotować na średnim ogniu, stale ubijając, 8 do 10 minut lub do momentu zagęszczenia mieszaniny i bąbelków.
Ubić w granulkach bulionu, przyprawionym pieprzu i 1 szklance parmezanu.
Wyjąć z ognia; wymieszać pokrojonego w kostkę gotowanego kurczaka, pokrojone w plasterki grzyby i gorący ugotowany makaron.
Wymieszać łyżką do lekko nasmarowanego 13-x 9-calowego naczynia do pieczenia; posypać skrawkami migdałów i pozostałym 1 szklanką parmezanu.
Piec w 350 przez 35 minut lub do bąbelków.