Klasyczny gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 542 kalorie, 54g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.03 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz małe marchewki, liść laurowy, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest doskonałe. Spróbuj Klasyczny Gulasz Wołowy, Klasyczny Gulasz Wołowy, oraz Klasyczny Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Polać wołowinę w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Rozgrzać kilka łyżek oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Brąz mięso, kilka kawałków na raz, dodając więcej oleju w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Przełożyć do ciężkiej zapiekanki lub ciężkiego, przykrytego rondla lub holenderskiego piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
4
Dodaj cebulę na patelni i gotować na średnim ogniu do miękkości, o 10 protokół. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i zalać cebulę; przełożyć do zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Wlać wino na patelnię i zeskrobać wszelkie rumiane kawałki; dodać do zapiekanki. Wymieszać bulion, sól, tymianek i liść laurowy. Gotować w zapiekance w piekarniku 325 F przez 4 godziny lub w rondlu lub piekarniku holenderskim na płycie kuchennej na małym ogniu przez około 2 1/2 godziny. W obu przypadkach od czasu do czasu mieszaj i w razie potrzeby dodaj do 1 szklanki dodatkowego bulionu wołowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Słonina Wieprzowa
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodać ziemniaki i marchew w ciągu ostatniej godziny gotowania, a groszek tuż przed serving.To zamrażać: pominąć groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina Wieprzowa
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
7
Niech gulasz ostygnie, a następnie kadzi go do zamykanych worków zamrażarki. Przechowywać do 3 months.To podgrzać: rozmrozić gulasz przez noc w lodówce lub rozmrozić częściowo w kuchence mikrofalowej. Rozgrzać w przykrytym rondlu na średnim ogniu przez około 20 minut, dodając groszek w ciągu ostatnich 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)