Klasyczny Czekoladowy Krem Jajeczny
Klasyczny czekoladowy krem jajeczny to bezglutenowe przepis z 1 porcją. Ta przystawka ma 298 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka syropu czekoladowego, seltzer, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Klasyczne Lody Czekoladowe, Klasyczne Kremowe Ptysie, oraz Klasyczne Lody Waniliowe.
Instrukcje
Wlać mleko do bardzo zimnej szklanki 12 uncji. Powoli wlać seltzer, a następnie delikatnie dodać syrop. Używając długiej łyżki, dobrze wymieszaj i podawaj.
Anton Nocito jest założycielem P & H Soda Co., firma produkująca naturalny syrop sodowy z siedzibą na Brooklynie w Nowym Jorku. Nocito jest absolwentem Francuskiego Instytutu kulinarnego i był zastępcą szefa kuchni w Union Square Hospitality Group, a także w innych restauracjach w Nowym Jorku i Long Island.