Klasyczny Chleb Z Cukinią
Klasyczny chleb z cukinii to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 1 godzina i 30 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz zmielony imbir, sodę oczyszczoną, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Spróbuj Klasyczny Chleb Z Cukinią, Klasyczny chleb z cukinią caleya, oraz Jak zrobić klasyczny chleb z cukinią / muffinki (samouczek wideo) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Olej i mąka a 4-na 8-in. patelnia bochenkowa.
W misce ubić 2 szklanki mąki z innymi suchymi składnikami (z wyjątkiem cukrów).
Ubij cukry, jajka i 1/2 szklanki oleju, aż do wymieszania. Powoli wymieszać z cukinią. Stopniowo ubijaj w mieszance mąki, aż do połączenia.
Miarka ciasto na patelni.
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 1 godziny. Schłodzić 10 minut, a następnie odwrócić na stojaku. Odwróć; niech całkowicie ostygnie.