Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku

Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku
Przepis Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonym boczkiem jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.73 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony kminek, mielony imbir, nowy meksykański proszek chile i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Grillowane żeberka wołowe z dymiącym słodkim sosem Barbecue, Słodko-dymne żeberka dla dzieci z sosem Barbecue Bourbon, oraz Biały Sos Barbecue Żeberka Wieprzowe.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć czosnek, sól, brązowy cukier, wędzona papryka, chile proszek, czarny pieprz, szałwia, tymianek, sucha musztarda, kminek, kolendra, imbir, i pieprz cayenne, Jeśli za pomocą. Obficie pokryć żebra masą, a następnie owinąć każdą płytę podwójną warstwą folii i pozostawić w temperaturze pokojowej do 2 godzin. DO przodu: aby uzyskać maksymalny smak, umieść żeberka, powlekane w rub, w lodówce i schłodzić co najmniej 12 godzin i do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
(duża Tuba)(duża Tuba)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Wyłożyć dużą blachę do pieczenia z folią. Jeśli masz płaski metalowy stojak chłodzący, ułóż go w blasze do pieczenia i umieść żebra, od strony kości w dół, na stojaku. Jeśli nie masz stojaka, umieść żebra, od strony kości w dół, bezpośrednio na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Pieczemy żeberka, aż mięso będzie miękkie i zacznie odciągać się od Kości, 1 1/2 do 2 godzin. W tym momencie żeberka są gotowe do podania, ale zalecamy poświęcenie czasu na wykończenie ich na grillu (lub w brojlerze), podczas polewania domowym sosem barbecue. DO AHEAD: żeberka można piec z wyprzedzeniem i przechowywać, owinięte w folię, w temperaturze pokojowej przez 4 do 6 godzin, przed zakończeniem ich na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1
W ciężkim, średnim rondlu na umiarkowanie małym ogniu, gotować boczek, aż tłuszcz renderuje i boczek zaczyna brązowieć, o 10 minutachnie pozwól boczek się chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać cebulę i kontynuować gotowanie, przykryte i mieszając od czasu do czasu, aż cebula będą miękkie i przezroczyste, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać czosnek, szałwię i tymianek i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
4
Dodaj wędzoną paprykę, chile proszek, kminek, czarny pieprz, i imbir i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
5
Dodaj kawę, brązowy cukier, żółta musztarda, sos Worcestershire, i ocet i dobrze wymieszać, aby połączyć. Podnieść ciepło do umiarkowanego i doprowadzić sos do wrzenia, skrobanie rondel z drewnianą łyżką, aby usunąć wszelkie rumiane kawałki z dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Gorczyca żółtaGorczyca żółta
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Dodaj ketchup, ostry sos, i liście laurowe, następnie obniżyć ciepło do umiarkowanie niskie i gotować sos, aż będzie wystarczająco gęsty, aby pokryć tył łyżki, ale nie jest tak gruby jak ketchup, o 30 protokół. Smak sosu i dodać więcej octu lub ostry sos do smaku i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Usunąć i wyrzucić liście laurowe. DO AHEAD: sos BBQ można przygotować z wyprzedzeniem i przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 tygodni. Przed użyciem delikatnie rozgrzej sos na kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
1
Podczas gdy sos barbecue gotuje się na wolnym ogniu, przygotuj grill do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu: jeśli używasz grilla na węgiel drzewny, otwórz otwory wentylacyjne na spodzie grilla i zapal duży rozrusznik kominowy pełen węgla drzewnego (najlepiej twardego). Kiedy węgle są pokryte biało-szarym popiołem (około 20 do 30 minut później), rozłóż je na Dolnym stojaku grilla, pozostawiając przestrzeń na jednej stronie, która jest równa wielkości potrawy do grillowania, aby można ją było przenieść w przypadku rozbłysków. Przetestuj ciepło węgla drzewnego, trzymając rękę 5 cali nad węglami przez około 3 sekundy dla średniego ciepła. Jeśli węgiel drzewny jest zbyt gorący, nadal pozwól mu się palić, aż osiągnie średnią wysokość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Jeśli używasz grilla gazowego, rozgrzej wszystkie palniki na wysokim, przykrytym, przez 10 minut, a następnie dostosuj ciepło do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
W zależności od wielkości grilla, umieść 1 lub 2 płyty, od strony kości w dół, na ogniu i szczotkuj obficie stronę pokrytą tłuszczem sosem barbecue. Grillować żeberka, przykryte, przez 2 minuty. Odwróć płytę, posmaruj stronę Kości sosem i grilluj, przykryte, aż sos na stronie pokrytej tłuszczem będzie karmelizowany i lekko zwęglony, 1 do 2 minut. Odwróć płytę i kontynuuj grillowanie, przykryte, aż sos po stronie Kości będzie karmelizowany i lekko zwęglony, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Przenieś żebra na deskę do krojenia i pozwól im odpocząć przez 10 minut. W razie potrzeby powtórz proces grillowania i szklenia drugą płytą żeber.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Pokroić między żebra i od razu podawać z dużą ilością sosu barbecue na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
1
Pieczone żeberka można również wykończyć w brojlerze. Ułóż patelnię brojlerów folią, a następnie ułóż płyty, od strony kości w dół, na patelni i umyj stronę pokrytą tłuszczem sosem barbecue. Broil, 3 do 4 cali od ciepła, aż sos na stronie pokrytej tłuszczem zaczyna karmelizować i lekko char, 2 do 3 protokół. Odwróć płytę, szczotkuj stronę Kości sosem barbecue i kontynuuj pieczenie, aż sos na stronie pokrytej kośćmi zacznie karmelizować i lekko char, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki

Składniki

170Orzechy dowolne (posiekane)boczek pokrojony w kostkęboczek pokrojony w kostkę11 funt cukinii,kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki2(może być lub przeglądać)kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1(może być lub przeglądać)pieprz cayenne (opcjonalnie)pieprz cayenne (opcjonalnie)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ancho lub nowy meksykański proszek chileancho lub nowy meksykański proszek chile2(może być lub przeglądać)ancho lub nowy meksykański proszek chileancho lub nowy meksykański proszek chile2(zima)ocet jabłkowy, plus więcej do smakuocet jabłkowy, plus więcej do smaku2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikawa parzonakawa parzona1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 pudełko Pillsbury z wstępnie zawiniętym ciastem1 pudełko Pillsbury z wstępnie zawiniętym ciastem2(zima)1 pudełko Pillsbury z wstępnie zawiniętym ciastem1 pudełko Pillsbury z wstępnie zawiniętym ciastem11 funt cukinii,musztarda sucha, najlepiej Colmanamusztarda sucha, najlepiej Colmana2(może być lub przeglądać)posiekane świeże liście szałwiiposiekane świeże liście szałwii11 funt cukinii,posiekane świeże liście tymiankuposiekane świeże liście tymianku5goździkiczosnek mielonyczosnek mielony1(może być lub przeglądać)kolendra mielonakolendra mielona1(może być lub przeglądać)kminek mielonykminek mielony11 funt cukinii,kminek mielonykminek mielony1(może być lub przeglądać)imbir mielonyimbir mielony3kreskiKilka ostrych sosów, takich jak Tabasco, plus więcej do smakuKilka ostrych sosów, takich jak Tabasco, plus więcej do smaku2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPłatki Crispix, rozdrobnionePłatki Crispix, rozdrobnione1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sól koszerna, najlepiej kryształ diamentowysól koszerna, najlepiej kryształ diamentowy6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszernaSól koszerna21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejcebula drobno posiekanacebula drobno posiekana6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyWędzona papryka jest dostępna w większości supermarketów. Pimentón de la Vera jest słodkim czerwonym chile uprawianym w dolinie La Vera w zachodniej Hiszpanii i powoli suszonym dymem przed zmieleniem na proszek. Jest dostępny w specjalistycznych sklepach spożywczych i online w LaTieWędzona papryka jest dostępna w większości supermarketów. Pimentón de la Vera jest słodkim czerwonym chile uprawianym w dolinie La Vera w zachodniej Hiszpanii i powoli suszonym dymem przed zmieleniem na proszek. Jest dostępny w specjalistycznych sklepach spożywczych i online w LaTie2płytySt. Louis-style żeberka wieprzowe (około 7 funtów ogółem) lub 2 płyty żeberka wieprzowe (około 8 funtów ogółem)St. Louis-style żeberka wieprzowe (około 7 funtów ogółem) lub 2 płyty żeberka wieprzowe (około 8 funtów ogółem)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)wędzona papryka, najlepiej Pimentón de la Verawędzona papryka, najlepiej Pimentón de la Vera2(zima)wędzona papryka, najlepiej Pimentón de la Verawędzona papryka, najlepiej Pimentón de la Vera1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Sos WorcestershireSos Worcestershire2(zima)gorczyca żółtagorczyca żółta
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia9
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn