Klasyczne Roladki Obiadowe
Klasyczne bułki obiadowe mogą być tylko chlebem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka masła, mąki, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 15%. Podobne przepisy to Klasyczne Roladki Obiadowe, Klasyczne Miękkie Roladki Obiadowe, oraz Karmelowo-orzechowe dyni lepkie rolki z King ' s Hawaiian ® Dinner Rolls # KHHolidayRollCall.
Instrukcje
Połączyć 3/4 szklanki mąki, nierozpuszczone drożdże, cukier i sól w dużej misce.
Podgrzać mleko, wodę i masło do bardzo ciepłego (120 stopni do 130 stopni F).
Dodać do mieszanki mąki. Beat 2 minuty przy średniej prędkości miksera elektrycznego, skrobanie miski od czasu do czasu.
Dodaj 1/4 szklanki mąki; pokonać 2 minuty z dużą prędkością. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto. Zagnieść na lekko posypanej mąką powierzchni, aż będzie gładka i elastyczna, około 8 do 10 minut. Przykryć; odstawić na 10 minut.
Podzielić ciasto na 12 równych kawałków; kształt w kulki.
Miejsce w smarowanej 8-calowej okrągłej patelni. Przykryć; odstawić do wyrośnięcia w ciepłym, wolnym od przeciągów miejscu, aż do podwojenia rozmiaru, około 30 minut.
Piec w nagrzanym piekarniku 375 stopni F przez 20 minut lub do czasu zakończenia.
Wyjąć z patelni; w razie potrzeby posmarować roztopionym masłem.