Klasyczne Rodzinne Ciasta Rybne

Klasyczne Rodzinne Ciasta Rybne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj klasycznych rodzinnych ciast rybnych. Ten przepis służy 1 i kosztuje $10.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 153g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 1531 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jeśli masz pod ręką bułkę tartą, szczypiorek, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Klasyczne Rodzinne Ciasta Rybne, Posiłki rodzinne: łatwe ciasta rybne, oraz Klasyczne grube ciasta rybne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki ugotować we wrzącej, osolonej wodzie, odcedzić i dobrze rozgnieść, gdy będą miękkie.W międzyczasie umieść rybę na patelni lub patelni i przykryj wrzącą wodą; doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, aż tylko gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Odcedzić rybę i usunąć skórę; płatki ryb widelcem, odrzucając wszelkie kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Wymieszaj ziemniaki, ryby, gotowane jajko, szczypiorek oraz sól i pieprz; używając rąk, uformuj mieszaninę na 4 lub 8 nawet wielkości ciast.Placki rybne odkurzyć z przyprawioną mąką, zanurzyć w ubitym jajku, następnie zalać bułką tartą, upewniając się, że są całkowicie przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Opakowanie Mrożonych Warzyw Gulaszowych, RozmrożonychOpakowanie Mrożonych Warzyw Gulaszowych, Rozmrożonych
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Rozgrzać olej na patelni i smażyć na płytko przez 3-4 minuty z każdej strony, aż będzie chrupiący i złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia83
Magazyn