Klasyczne Jajka Benedykta

Klasyczne Jajka Benedykta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać Klasyczne jajka Benedykta spróbować. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 17g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 78 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ocet destylowany, babeczki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Klasyczne Jajka Benedykta, Klasyczne Jajka Benedykta, oraz Klasyczne Jajka Benedykta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do sosu holenderskiego: napełnij duży rondel około połowy pełną wodą i doprowadzić go do dusić na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i odstawić.
3
Umieścić żółtka i sok z cytryny w blenderze i miksować na średniej prędkości, aż mieszanina rozjaśni się w Kolorze, około 30 sekund.Zmniejsz prędkość blendera do niskiej, zdejmij małą nasadkę z pokrywki (pokrywkę wlewu) i powoli wlej całe roztopione masło. Wyłączyć blender, dodać sól i pieprz, i pulsować do combine.To utrzymuj ciepły sos hollandaise, umieść dzban blendera bezpośrednio w zarezerwowanej gorącej wodzie podczas kłusowania jaj.W przypadku jaj w koszulce: doprowadzić odmierzoną wodę do gotowanego na wolnym ogniu w średnim garnku na dużym ogniu (woda powinna mieć co najmniej 2 cale głębokości). Zmniejsz ciepło do niskiego, aby utrzymać wodę na wolnym ogniu. Wymieszać z octem.Rozbij 1 jajko na małą filiżankę lub ramekin. Delikatnie wsuń jajko do gotującej się wody. Powtórz z pozostałymi 3 jajkami, upewniając się, że równomiernie umieszczają je w wodzie. Gotować, aż białka są tylko zestaw, o 3 protokół. Wyjmij jaja z wody łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
Sól I PieprzSól I Pieprz
Jajko GotowaneJajko Gotowane
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
OcetOcet
MasłoMasło
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
GarnekGarnek
4
Umieścić w misce z ciepłą wodą, aby zachować warm.To montaż: podzielić i grzać angielskie babeczki. Pokrojone boki muffinek obłożyć cienką warstwą masła i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muffin AngielskiMuffin Angielski
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
TostyTosty
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Umieść muffinki na talerzach i podziel między Nie ciepłe plasterki szynki.Za pomocą łyżki szczelinowej Usuń jajka z ciepłej wody. Usuń nadmiar wody ze spodniej strony łyżki ręcznikiem papierowym lub ręcznikiem kuchennym i wsuń jajka na szynkę. Dodać jajka z żądaną ilością sosu holenderskiego (możesz mieć trochę pozostałej do podania na boku). W razie potrzeby posyp paprykę jajkami, a następnie podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
Plastry SzynkiPlastry Szynki
PaprykaPapryka
WodaWoda
JajkoJajko
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn