Zupa gorąco-kwaśna

Zupa gorąco-kwaśna
Need a zupa bezglutenowa i bezmleczna? Zupa gorąco-kwaśna może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz pod ręką jajko, grzyby, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa gorąco-kwaśna, zupa warzywna na gorąco i na kwaśno, jak zrobić zupę warzywną na gorąco i na kwaśno, oraz Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce moczyć grzyby w 1/2 szklanki gorącej wody przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odcedzić i wycisnąć do sucha; rezerwy moczenie cieczy.
3
Odciąć i wyrzucić łodygi; pokroić czapki cienko. W małej misce moczyć uszy drzewa (jeśli używasz) w 1/2 szklanki gorącej wody przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Odcedzić i wycisnąć do sucha.
5
Usuń wszelkie twarde plamy i z grubsza posiekaj uszy drzewa. Wyrzucić moczącą się ciecz.
6
W dużym rondlu, połączyć bulion, 1 szklanka wody, ocet, i reserved Mushroom liquid; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
OcetOcet
BulionBulion
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Dodaj wieprzowinę, grzyby, uszy drzew, tofu i pędy bambusa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pędy BambusaPędy Bambusa
GrzybyGrzyby
WieprzowinaWieprzowina
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
8
W małej misce ubij razem skrobię kukurydzianą i 3 łyżki zimnej wody. Gdy zupa powróci do wrzenia, mieszaj mieszankę skrobi kukurydzianej, ciągle mieszając, aż zupa będzie tylko zagęszczona (około 30 sekund). Wymieszać z jajkiem i zdjąć z ognia. Wymieszać w oleju, biały pieprz, cukier, i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały PieprzBiały Pieprz
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Zielona CebulaZielona Cebula
CukierCukier
WodaWoda
ZupaZupa
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn