Klasyczne Bangers i Mash
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj klasycznych Bangers i Mash. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 404 kalorie, 12g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.56 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką oregano, masło, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Wegańskie Bangers i Low Carb Mash! (Bangers & Mash), Bangers And Mash, oraz Bangers and Mash.
Instrukcje
Umieść ziemniaki na patelni i dodaj wystarczającą ilość wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Odcedzić, pozostawiając ziemniaki na patelni.
W międzyczasie mieszamy kostki bulionowe z ciepłym mlekiem do rozpuszczenia. Mieszamy mieszaninę mleka i masła do ziemniaków. Ziemniaki rozgnieść, aż będą gładkie i kremowe.
Rozgrzać olej do gotowania na patelni na średnim ogniu. Nakłuj kiełbaski w kilku miejscach widelcem i umieść je na patelni. Gotować, obracając często, aż złoto brązowy i soki uruchomić Jasne, 12 do 15 minut, w zależności od grubości.
Wyjąć z patelni i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Korzystanie z tej samej patelni, dodać krążki cebuli. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż cebula będzie złoty, ale nadal chrupiące, o 5 protokół.
Podgrzej sos na patelni na średnim ogniu.
Aby służyć, czerpać ziemniaki na dużym talerzu. Kiełbaski układamy na ziemniakach, topujemy z cebulą, skropimy sosem i posypujemy oregano.