Klasyczna Włoska Sałatka Z Kurczakiem

Klasyczna Włoska Sałatka Z Kurczakiem
Klasyczna włoska sałatka z kurczakiem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 15 i kosztuje 54 grosze za porcję. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oscar mayer carving board flame grillowane paski z piersi kurczaka, pomidory, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klasyczna Włoska Sałatka Z Makaronem, Klasyczna Włoska Sałatka Z Makaronem, oraz Klasyczna Włoska Sałatka Z Makaronem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić warzywa sałatkowe z paskami piersi kurczaka, pomidory i cebulę w dużej misce sałatkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski Z Piersi KurczakaPaski Z Piersi Kurczaka
ZieloniZieloni
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodać opatrunek; lekko wymieszać. Top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn