Klasyczne trufle i trufle Kokosowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 834 kalorii, 7G białka, oraz 62 g tłuszczu. Ten przepis służy 18. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, śmietanę, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Łatwe trufle ~ łyżki truflowe z czekoladą i różami, Kokosowo-Daktylowe Kawałki Trufli, oraz Kremowe Bitki Trufli Z Limonki I Kokosa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dla klasycznej trufli: gotuj ciężką śmietanę i cukier. W osobnej misce dodaj drobno posiekaną czekoladę. Po doprowadzeniu śmietany do wrzenia, wlać powoli czekoladę podczas ubijania, a następnie dodać masło. Po połączeniu odstawić w chłodnym miejscu, ale nie w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle Waniliowe
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Trufla kokosowa: taka sama procedura jak powyżej, ale dodaj tosty Kokosowe do mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
3
Do zanurzania trufli, trochę czekolady topi się nad podwójnym kotłem. Woda powinna się gotować i nie gotować, inaczej spalisz czekoladę. Trufle mogą być piped na arkuszu pergaminu w małych dollops i schłodzone lekko lub może być zbierane z małą łyżeczką i zwijane ręcznie, lub wreszcie użyć naszego "me a Chocolatier kit" małe puste muszle czekolady. Możesz zanurzyć się w roztopionej czekoladzie i / lub możesz toczyć w proszku kakaowym lub prażonym kokosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pasek Skórki Cytrynowej
Posypka W Kształcie Serca
(zalecany: Sos A1)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman