Klasyczna trufla i kokosowa trufla

Klasyczna trufla i kokosowa trufla
Klasyczne trufle i trufle Kokosowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 834 kalorii, 7G białka, oraz 62 g tłuszczu. Ten przepis służy 18. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, śmietanę, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Łatwe trufle ~ łyżki truflowe z czekoladą i różami, Kokosowo-Daktylowe Kawałki Trufli, oraz Kremowe Bitki Trufli Z Limonki I Kokosa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla klasycznej trufli: gotuj ciężką śmietanę i cukier. W osobnej misce dodaj drobno posiekaną czekoladę. Po doprowadzeniu śmietany do wrzenia, wlać powoli czekoladę podczas ubijania, a następnie dodać masło. Po połączeniu odstawić w chłodnym miejscu, ale nie w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Trufla kokosowa: taka sama procedura jak powyżej, ale dodaj tosty Kokosowe do mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
3
Do zanurzania trufli, trochę czekolady topi się nad podwójnym kotłem. Woda powinna się gotować i nie gotować, inaczej spalisz czekoladę. Trufle mogą być piped na arkuszu pergaminu w małych dollops i schłodzone lekko lub może być zbierane z małą łyżeczką i zwijane ręcznie, lub wreszcie użyć naszego "me a Chocolatier kit" małe puste muszle czekolady. Możesz zanurzyć się w roztopionej czekoladzie i / lub możesz toczyć w proszku kakaowym lub prażonym kokosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Magazyn