Klasyczna trufla i kokosowa trufla

Klasyczna trufla i kokosowa trufla
Klasyczne trufle i trufle Kokosowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 834 kalorii, 7G białka, oraz 62 g tłuszczu. Ten przepis służy 18. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, śmietanę, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Łatwe trufle ~ łyżki truflowe z czekoladą i różami, Kokosowo-Daktylowe Kawałki Trufli, oraz Kremowe Bitki Trufli Z Limonki I Kokosa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla klasycznej trufli: gotuj ciężką śmietanę i cukier. W osobnej misce dodaj drobno posiekaną czekoladę. Po doprowadzeniu śmietany do wrzenia, wlać powoli czekoladę podczas ubijania, a następnie dodać masło. Po połączeniu odstawić w chłodnym miejscu, ale nie w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Trufla kokosowa: taka sama procedura jak powyżej, ale dodaj tosty Kokosowe do mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
3
Do zanurzania trufli, trochę czekolady topi się nad podwójnym kotłem. Woda powinna się gotować i nie gotować, inaczej spalisz czekoladę. Trufle mogą być piped na arkuszu pergaminu w małych dollops i schłodzone lekko lub może być zbierane z małą łyżeczką i zwijane ręcznie, lub wreszcie użyć naszego "me a Chocolatier kit" małe puste muszle czekolady. Możesz zanurzyć się w roztopionej czekoladzie i / lub możesz toczyć w proszku kakaowym lub prażonym kokosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół PintySterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Magazyn