Klasyczna Amerykańska Sałatka Ziemniaczana

Klasyczna Amerykańska Sałatka ziemniaczana może być tylko przystawką, której szukasz. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 219 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól, ziemniaki russet, łodyga selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to tanie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Klasyczna Amerykańska Sałatka Ziemniaczana, Amerykańska Klasyczna Sałatka Ziemniaczana, oraz Sałatka Ziemniaczana.
Instrukcje
Umieścić jajka w garnku i przykryć zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia, przykryć, zdjąć ciepło i odstawić na 14 minut. W międzyczasie przygotuj dużą miskę z lodowatą wodą.
Przenieść jaja do łaźni z lodem.
Odstawić na co najmniej 10 minut lub do 1 godziny, aż będziesz gotowy do użycia.
Ziemniaki obrać; pokroić na kawałki wielkości kęsa. Włóż ziemniaki do dużego garnka, przykryj zimną wodą i zagotuj.
Dodaj 1 łyżkę. sól, zmniejszyć ogień, aby utrzymać powolne wrzenia, i gotować ziemniaki do miękkości do ukąszenia, o 8 protokół.
Ziemniaki odsączyć, włożyć do dużej miski i wymieszać z octem.
Ostudzić do temperatury pokojowej, około 30 minut.
Tymczasem cebulę drobno posiekać, opłukać zimną wodą i osuszyć. Odstawić. Drobno posiekać seler, ogórki i pietruszkę. W misce wymieszaj majonez, cebulę, seler, ogórki kiszone, pietruszkę, musztardę, pieprz i pozostałą 1/2 łyżeczki. sól. Jajka obrać i posiekać.
Delikatnie wrzucić schłodzone ziemniaki z sosem. Delikatnie wymieszać w jajkach.
Uwaga: Ta sałatka jest w najlepszym wydaniu zaraz po jej przygotowaniu, ale może być przechowywana, przykryta i schłodzona, do 2 dni.