Kiszone winogrona z orzechami włoskimi
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawki? Marynowane winogrona z orzechami włoskimi mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 10 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Mieszanka winogron, cukier, orzechy włoskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Kremowa Coleslaw z winogronami i orzechami włoskimi, Sałatka z kurczakiem z winogronami i orzechami włoskimi, oraz Lepkie kiełki z winogronami i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wrzucić winogrona i ocet.
Tymczasem, umieścić orzechy włoskie w talerzu ciasta i piec przez około 6 protokół, aż lekko rumiane.
Ostudzić, a następnie grubo posiekać.
Odcedzić ocet z winogron do małego rondla.
Dodać cukier i gotować na umiarkowanym ogniu, aż syropy, 2 protokół.
Wlać syrop na winogrona, wrzucić i ostudzić. Złożyć orzechy włoskie tuż przed podaniem.