Kiszone Ogórki Szafranowe

Kiszone Ogórki Szafranowe
Kiszone ogórki szafranowe to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sól koszerną, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to ogórki szafranowe, Ogórki Ogórkowe Z Zamrażarki, oraz Kiszone ogórki ogórkowe.

Instrukcje

1
W średnim rondlu połączyć ocet z winem, cukrem, solą i szafranem i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Ostudzić do temperatury pokojowej.
3
W żaroodpornej misce wlej płyn do marynowania na ogórki. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia2
Magazyn