King Cake może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Ten deser ma 706 kalorii, 11g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, fiolet, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mardi Gras King cake Cupcakes: pasuje do króla i królowej, Tort dwunastej nocy lub tort Króla (Galette Des Rois), oraz Rosyjski tort Korolevsky (King ' s Cake) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do ciasta wlać ciepłe mleko do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Ubić granulowany cukier, drożdże i czubatą łyżkę mąki, mieszając, aż cukier i drożdże się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Mąka Uniwersalna
Drożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Gdy pęcherzyki rozwinęły się na powierzchni mleka i zaczyna się spieniać, ubijać masło, jajka, wanilia i skórka z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Cytrynowa
Wanilia
Masło
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Dodaj pozostałą mąkę, cynamon i gałkę muszkatołową i złóż suche składniki na mokre składniki za pomocą dużej gumowej szpatułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon
Gałka Muszkatołowa
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
5
Po zebraniu ciasta, odciągając go od boków miski, uformuj go w dużą kulę. Wyrobić ciasto na mące, aż będzie gładkie i elastyczne, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Włóż ciasto z powrotem do miski, przykryj folią i odstaw w wolnym od przeciągów miejscu, aby było odporne lub wzrosło na 1 1/2 godziny lub do momentu, gdy ciasto podwoi się w objętości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Cukierki Peachie-o
7
Rozgrzej piekarnik do 191°. po wyrośnięciu ciasta, uderz go i podziel ciasto na 3 równe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Punch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Rozwałkuj każdy kawałek ciasta między dłońmi w długi pasek, tworząc 3 liny o równej długości. Oplataj 3 liny wokół siebie, a następnie uformuj pleciony Bochenek w okrąg, szczypając końce razem, aby je uszczelnić. Delikatnie połóż plecione ciasto na nieprzywierającej blasze ciastek i pozostaw do wyrośnięcia, aż podwoi rozmiar, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Ciasto
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
9
Po podwojeniu rozmiaru, umieść arkusz ciastek w piekarniku i piec, aż warkocz będzie złoty kolor, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
10
Wyjmij ciasto z piekarnika, umieść na drucianym stojaku i pozostaw do ostygnięcia na 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
11
Do lukru, podczas gdy ciasto stygnie, ubij razem cukier puder, mleko skondensowane i sok z cytryny w misce, aż lukier będzie gładki i bardzo dobrze się rozprowadza. Jeśli lukier jest zbyt gęsty, dodaj trochę więcej mleka skondensowanego; jeśli jest zbyt luźny, dodaj trochę więcej cukru pudru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane Słodzone
Cukier Puder
Sok Z Cytryny
Lukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
12
Gdy ciasto ostygnie, rozłóż lukier na wierzchu ciasta i posyp fioletowymi, zielonymi i złotymi dekoracyjnymi cukrami, gdy lukier jest jeszcze mokry. Włóż fève lub plastikowe dziecko do spodu ciasta i, za pomocą szpatułki, przesuń ciasto na talerz.