King Cake

King Cake
King Cake może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Ten deser ma 706 kalorii, 11g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, fiolet, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mardi Gras King cake Cupcakes: pasuje do króla i królowej, Tort dwunastej nocy lub tort Króla (Galette Des Rois), oraz Rosyjski tort Korolevsky (King ' s Cake) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do ciasta wlać ciepłe mleko do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ubić granulowany cukier, drożdże i czubatą łyżkę mąki, mieszając, aż cukier i drożdże się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Gdy pęcherzyki rozwinęły się na powierzchni mleka i zaczyna się spieniać, ubijać masło, jajka, wanilia i skórka z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
WaniliaWanilia
MasłoMasło
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Dodaj pozostałą mąkę, cynamon i gałkę muszkatołową i złóż suche składniki na mokre składniki za pomocą dużej gumowej szpatułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
5
Po zebraniu ciasta, odciągając go od boków miski, uformuj go w dużą kulę. Wyrobić ciasto na mące, aż będzie gładkie i elastyczne, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Włóż ciasto z powrotem do miski, przykryj folią i odstaw w wolnym od przeciągów miejscu, aby było odporne lub wzrosło na 1 1/2 godziny lub do momentu, gdy ciasto podwoi się w objętości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Rozgrzej piekarnik do 191°. po wyrośnięciu ciasta, uderz go i podziel ciasto na 3 równe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Rozwałkuj każdy kawałek ciasta między dłońmi w długi pasek, tworząc 3 liny o równej długości. Oplataj 3 liny wokół siebie, a następnie uformuj pleciony Bochenek w okrąg, szczypając końce razem, aby je uszczelnić. Delikatnie połóż plecione ciasto na nieprzywierającej blasze ciastek i pozostaw do wyrośnięcia, aż podwoi rozmiar, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Po podwojeniu rozmiaru, umieść arkusz ciastek w piekarniku i piec, aż warkocz będzie złoty kolor, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjmij ciasto z piekarnika, umieść na drucianym stojaku i pozostaw do ostygnięcia na 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
11
Do lukru, podczas gdy ciasto stygnie, ubij razem cukier puder, mleko skondensowane i sok z cytryny w misce, aż lukier będzie gładki i bardzo dobrze się rozprowadza. Jeśli lukier jest zbyt gęsty, dodaj trochę więcej mleka skondensowanego; jeśli jest zbyt luźny, dodaj trochę więcej cukru pudru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Cukier PuderCukier Puder
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Gdy ciasto ostygnie, rozłóż lukier na wierzchu ciasta i posyp fioletowymi, zielonymi i złotymi dekoracyjnymi cukrami, gdy lukier jest jeszcze mokry. Włóż fève lub plastikowe dziecko do spodu ciasta i, za pomocą szpatułki, przesuń ciasto na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
13
Przedruk za zgodą mojego Nowego Orleanu: książka kucharska, John Besh., © Wrzesień 2009 Andrews McMeel Publishing
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn