Kije wegetariańskie z dipem z awokado-limonki
Kije wegetariańskie z dipem z awokado i limonki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 71 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz lód, ząbek czosnku, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, Kremowy Dip Z Awokado Z Szalkami, oraz Marchewkowy Hummus z warzywnymi patyczkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 2-do 3-qt. pan na dużym ogniu, doprowadzić około 1 qt. woda do wrzenia.
Dodaj fasolkę szparagową i gotować do miękkości na ukąszenie, 3 do 6 protokół.
Odcedzić i natychmiast zanurzyć w lodowatej wodzie do ostygnięcia, około 2 minut; ponownie odcedzić.
W blenderze lub robocie kuchennym połącz awokado, jogurt, sok z limonki, miętę (jeśli używasz), czosnek i sól; wirować, aż będzie bardzo gładka.
Łyżka zanurzyć w misce i podawać z fasolką szparagową i pałeczkami jicama.