Kiełbasa szybko i świeżo Ragu
Szybka i świeża kiełbasa Ragu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 592 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ząbki czosnku, pastę pomidorową, makaron rigatoni i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dżem Truskawkowy Fast & Fresh, Szybka I Świeża Salsa Ananasowa, oraz Spring Vegetable Pad Thai: Fresh & Fast dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić, rezerwując 1/2 szklanki gorącej wody z makaronem.
Tymczasem, gotować kiełbasę w dużym, 2-calowy-głębokie patelni na średnim ogniu, często mieszając, 5 minut lub aż kiełbasa kruszy się i nie jest już różowy.
Dodaj cebulę, cukinię, i marchew; gotować, często mieszając, 8 do 10 minut lub do miękkości.
Dodać czosnek i paprykę, i gotować, mieszając często, 1 do 2 minut lub aż czosnek jest miękki.
Dodaj koncentrat pomidorowy i gotuj, ciągle mieszając, od 1 do 2 minut.
Dodaj wino i zastrzeżone wody makaronu; gotować 2 protokół, mieszając poluzować bity z dna patelni.
Dodać pomidory i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do medium, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 minut.
Dodać sól i pieprz do smaku. Łyżka mieszanki kiełbasy na makaron; posypać serem.