Kiełbasa Szpinak Manicotti
Kiełbasa szpinak Manicotti wymaga mniej więcej 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 40g białka, 41g tłuszczu, oraz w sumie 587 kalorii. Ten przepis serwuje 5 i kosztuje 3,21 USD za porcję. Jeśli masz muszle manicotti, jajko, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubi to danie główne. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 66%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy obejmują MANICOTTI NADZIEWANE SZPINAKIEM I KIEŁBASĄ, Kiełbasa Manicotti, oraz Kiełbasa Manicotti.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć 1 szklankę sera mozzarella, twarożek, szpinak, parmezan, jajko, oregano i czosnek; rzeczy do niegotowanych muszli manicotti.
Miejsce w 13. x 9 po. naczynie do pieczenia.
Pokruszyć kiełbasę na dużą patelnię; gotować na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy.
Drenaż. Wymieszać w sosie spaghetti; zalać manicotti.
Wlać wodę wzdłuż boków patelni.
Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 1 godzinę. Odsłonić; posypać pozostałą mozzarellą.
Piec 5-8 minut dłużej lub aż ser się rozpuści.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.