Kiełbasa Stir-fry
Kiełbasa Stir-fry może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 438 kalorii, 14g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kiełbasy linki, rosół z kurczaka, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wołowina i kapusta Stir Fry, Kurczak z brokułami Stir-Fry, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować kuskus zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Trzymaj ciepło.
Orzeszki pekan ciepła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, często mieszając, 3 do 4 minut lub do tosty.
Wyjąć osłonkę z kiełbasy i pokroić w plastry 1/2 cala.
Patelnia ciepła lub wok na średnim ogniu 1 minutę.
Dodać kiełbasę, i stir-smażyć 7 do 8 minut lub aż gotowe i nie Różowy.
Dodaj paprykę, cebula, i czosnek na patelni, i stir-fry 3 do 4 protokół lub do miękkości.
Dodaj śliwki i jabłka i smaż 1 1/2 do 2 minut. Wymieszać bulion z kurczaka i kolejne 5 składników, aż do rozpuszczenia skrobi kukurydzianej.
Dodaj do mieszanki kiełbas i doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 do 2 minut lub aż zgęstnieje.
Posypać prażonymi orzechami pekan.