Kiełbasa Smażony Ryż
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego ryżu kiełbasa. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 6 i kosztuje $1.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 19g białka, 27g tłuszczu i w sumie 453 kalorii. 57 osób próbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymaga kapusty, marchwi, sosu sojowego i oliwy z oliwek. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 66%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Smażone placki z kiszonej kapusty z kiełbasą, Łatwy smażony Kiełbasan i kapusta, oraz Smażone ziemniaki z cebulą i kiełbasą.
Instrukcje
Rozgrzej olej na dużej patelni na średnim ogniu. Dodaj cebulę; gotuj do miękkości i półprzezroczystości. Dodaj marchewkę, kapustę i czosnek; gotuj, aż czosnek zacznie się brązowieć. Dodaj kiełbasę; gotuj do podgrzania, około 3 minut
Rozdrobnij ryż rękami, aby rozbić grudki. Następnie wymieszaj ryż na patelni.
Podgrzej, a następnie dodaj sos sojowy. Ubij 1 jajko i dokładnie wymieszaj z ryżem. Pojedynczo ubijaj i mieszaj pozostałe 2 jajka z ryżem. Przykryj, zmniejsz ogień do średnio niskiego i gotuj 10 minut, często mieszając.
Polecane wino: (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Napój Alkoholowy, Piersi Bażanta Jeśli), Kategoria Produktów Spożywczych, Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc
Smażony ryż w menu? Spróbuj połączyć się z winem, napojem alkoholowym i białym winem. Najlepsze wino do potraw azjatyckich zależy oczywiście od kuchni i dania - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które możesz spróbować, jest VieVite rosé. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![VieVite Rose]()
VieVite Rose
Dzięki pięknemu półprzezroczystemu różowemu odcieniu VieVité emanuje kolorami prawdziwego różowego wina Côtes de Provence. Na nosie wyraz dojrzałych owoców tropikalnych jest zrównoważony przyjemnym bukietem białych kwiatów i dyskretną nutą przypraw. Na podniebieniu dobrze ustrukturyzowane owoce i zrównoważona kwasowość tworzą chrupiące i delikatne wykończenie. VieVité to wszechstronne wino, które nadaje się na wiele różnych okazji i kuchni. VieVité najlepiej komponuje się z grillowanymi białymi rybami, łososiem, ciastami krabowymi z sosem Aoli, krewetkami, homarem, ceviche, sushi, a nawet pikantnym gulaszem z owoców morza. Biorąc pod uwagę owocowe smaki vievité, zrównoważy i uzupełni dania takie jak tandoori Thai chicken, indyjskie dania curry i etniczne potrawy z pikantnymi przyprawami. VieVité świetnie komponuje się również z makaronem posypanym świeżym sosem puttanesca, tradycyjnym bouillabaisse i wszystkimi kuchnią śródziemnomorską z oliwą z oliwek, czosnkiem i ziołami.Mieszanka: 30% Cinsault, 30% Grenache, 30% Syrah, 10% Carignan