Kiełbasa Otwarta, 3 kanapki z papryką i cebulą z Provolonem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj otworzyć kiełbasę, 3 kanapki z papryką i cebulą z Provolone. Jedna porcja zawiera 1954 kalorie, 98g białka, oraz 105 g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 9,15 USD za porcję. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka papryki cubanelle, bulionu z kurczaka, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa Brie z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Szpinak, karmelizowana cebula i pieczona papryka kanapki z warzywami, Mini otwarte kanapki ze stekiem na chlebie czosnkowym z dojrzałym Provolonem i olejem Pietruszkowym, oraz open faced Waffle, sausage & egg breakfast sandwiches podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Jeśli gotujesz posiłek z chleba, który nie będzie używany przez kilka dni, umieść go w zamrażarce w szczelnej torbie lub dobrze zapakuj. Rozpakuj, aby rozmrozić w temperaturze pokojowej, a następnie rozgrzej w ciepłym piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
W międzyczasie podgrzej kilka łyżek oliwy z oliwek extra virgin na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać grzyby i smażyć do miękkości, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
5
Dodać cebulę, paprykę cubanelle, paprykę chile i czosnek do miękkości-chrupiące, 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Papryka
Czosnek
Cebula
1
Dodaj odrobinę wywaru lub wody na średnim ogniu i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Stado
Woda
1
Dodaj odrobinę wywaru lub wody do kiełbas, aby poluzować SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
SOS
Stado
Woda
2
Na patelnię z grzybami dodaj chochlę sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
Patelnia
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. podziel chleb poziomo, a następnie podziel na 4 duże kawałki. Ułóż kawałki chleba na stojakach chłodzących ustawionych nad blachami do pieczenia, aby ciepło mogło krążyć wokół chleba. Kiełbaski przekrój wzdłuż o połowę. Dot chleba z sosem, top z kiełbasek pokroić-side-down, dot z więcej sosu i top z papryką i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Papryka
Ser
Chleb
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
4
Piec chleb 12 do 15 minut, lub aż stopi się i brązowieją na krawędziach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Udekorować natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
6
Dla braciole: rozmrażać, osuszyć i wycisnąć zamrożony ekologiczny szpinak w czystym ręczniku kuchennym i oddzielić opuszkami palców, dodając do miski. Szpinak doprawić solą, czarnym pieprzem i odrobiną gałki muszkatołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Szpinak
Gałka Muszkatołowa
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Kuchenne
Miska Do Mieszania
7
Do miski dodać pokrojone jajka na twardo, porzeczki, orzechy piniowe, drobno posiekany czosnek i ser i delikatnie połączyć. Przyprawić mięso solą i pieprzem i ułożyć każdy stek jednym z wąskich końców w pobliżu. Nadzienie podzielić równomiernie między plastry mięsa. Rozłóż nadzienie na mięsie, pozostawiając 1/2-calową krawędź lub obramowanie po bokach. Złóż krawędź nad wypełnieniem i wsuń krawędzie podczas zwijania każdego pakietu, aby zabezpieczyć wypełnienie. Owiń i zwiń Pozostałe wiązki i zabezpiecz sznurkiem kuchennym, aby zakryć końce i środek, jak owijanie paczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko Na Twardo
Sól I Pieprz
Orzeszki Sosnowe
Porzeczki
Ser
Czosnek
Stek
Mięso
Rolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Kuchenny
Cukierki Peachie-o
8
Rozgrzej duży holenderski piekarnik z 2 łyżkami oliwy z oliwek extra virgin kilka zwojów patelni na średnim ogniu. Brązowe wiązki mięsa 6 do 8 minut, aby równomiernie karmelizować mięso na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Patelnia
1
Usuń wiązki z patelni i dodaj 1 łyżkę więcej oliwy z oliwek, obróć patelnię do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać posiekaną marchewkę, cebulę, pokrojony czosnek, liść laurowy i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Liście Laurowe
Marchew
Czosnek
Cebula
3
Pozwól warzywom gotować 5 minut, aby zmiękły, a następnie mieszaj posiekany rozmaryn i szałwię przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Rozmaryn
Szałwia Lekarska
4
Dodaj pastę pomidorową i wymieszaj, aby uzyskać zapach, a następnie dodaj białe wino i zeskrobaj kapiące Patelnie. Wymieszać z wywarem z kurczaka i pomidorami. Rozbić pomidory łyżką lub zacierem do ziemniaków. Doprowadzić sos do bańki, dodać mięso z powrotem do garnka i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, przykryć i gotować 2 godziny dłużej, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Pasta Pomidorowa
Wino Białe
Pomidor
Ziemniak
SOS
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher Ziemniaczany
Patelnia
Garnek
5
Po 2 godzinach ugotuj kiełbaski na patelni z łyżką oliwy z oliwek extra virgin, obróć patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj rumiane linki do sosu i delikatnie zanurz je, układając je w wiązkach mięsa. Gotuj mieszaninę jeszcze 30 minut, aby ugotować kiełbaski i połączyć ich smak z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
SOS
Mięso
7
Przynieś garnek z wodą do wrzenia na makaron. Sól wody i ugotować makaron do Al dente. Zarezerwuj filiżankę skrobiowego płynu do gotowania tuż przed spuszczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
8
Wiązki mięsa wyjąć na talerz i przykryć folią, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
9
Wyjmij kiełbaski na oddzielny talerz, aby ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
10
Odcedź makaron i wróć do gorącego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
11
Dodać 1 łyżkę masła, pokroić na kawałki i połowę sosu, wrzucić do połączenia, dodając trochę skrobiowej wody do gotowania, aby to wszystko razem dla Ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
SOS
Woda
12
Odetnij sznurek z mięsa i podawaj mięso z większą ilością sosu i posypane świeżą natką pietruszki na dużych talerzach z gorącym makaronem pappardelle posypanym świeżą bazylią i ogolonym Parmem obok.