Kiełbasa-Koper Włoski
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kiełbasa-koper włoski Subs spróbować. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $3.69 za porcję. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 15g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ser provolone, bułki hoagie, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Sausage Egg Subs, Klopsiki-Parówki, oraz Włoskie Kiełbasy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę, koper włoski, i czosnek; smażyć przez 4 protokół.
Dodaj kiełbasę i smaż przez 3 minuty lub aż kiełbasa będzie lekko rumiana i warzywa zaczną brązowieć.
Ułóż rolki, pokroić boki w górę, w jednej warstwie na blasze do pieczenia; dusić 2 minuty lub do tosty. Łyżka około 2/3 szklanki mieszanki kiełbasy na dolnej połowie każdej rolki, a górę każdy z 2 łyżki sosu.
Umieścić 2 plastry sera na sosie. Ułóż kanapki na blasze do pieczenia; broil 2 minuty lub do rozpuszczenia sera.