Kiełbasa, kapusta i zupa z soczewicy

Kiełbasa, kapusta i zupa z soczewicy
Kiełbasa, jarmuż i zupa z soczewicy to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 566 kalorii, 31g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla Jesień. 301 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka gałki muszkatołowej, kurczaka, ziemniaka idaho i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Zupa z kiełbasy, jarmużu i soczewicy, Zupa z soczewicy z kapustą i kiełbasą, oraz Pikantna Kiełbasa Zupa Z Soczewicy I Jarmużu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W garnku do zupy lub dużym holenderskim piekarniku podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Dodać kiełbasę, rozbijając ją na kawałki i gotować, aż lekko zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
4
Dodaj cebulę, seler, marchew, ziemniaki, chile pieprz, rozmaryn, czosnek, kminek, sól, i pieprz, i gotować do zmiękczenia, 8 to10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
RozmarynRozmaryn
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
PieprzPieprz
ZiemniakZiemniak
KminekKminek
SólSól
5
Więdną w jarmużu, a liście jarmużu doprawić odrobiną świeżo startej gałki muszkatołowej. Wymieszaj pastę pomidorową przez 30 sekund, a następnie dodaj białe wino. Ugotować, aby zmniejszyć o 1/2 i wymieszać z soczewicą, bulionem i wodą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować zupę, aż soczewica będą miękkie, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Wino BiałeWino Białe
SoczewicaSoczewica
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
StadoStado
WodaWoda
JarmużJarmuż
ZupaZupa
6
Podawać natychmiast lub ostudzić, przechowywać i podgrzać.
7
Podawać z posiekaną zielenią selera, do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
ZieloniZieloni

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn