Kiełbasa, jabłko i budyń chlebowy Cheddar
Kiełbasa, jabłko i budyń chlebowy Cheddar wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 319 kalorii, 21g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz kiełbasę z indyka, jabłko granny smith, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Spróbuj Pomidorowy, Kiełbasa & Cheddar Budyń Chlebowy, Budyń chlebowy z jabłkiem, boczkiem i cheddarem, oraz Cheddar-i-pomidorowy budyń chlebowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Usunąć osłonki z kiełbasy.
Dodać kiełbasę na patelni; gotować przez 4 protokół lub aż rumiane, mieszając do kruszonki. Wymieszać z jabłkiem i cebulą. Przykryć i gotować na małym ogniu 5 minut lub aż jabłko jest chrupiące-tender.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
Połącz mleko, substytut jajka, 1/4 szklanki sera cheddar, pietruszkę, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu w dużej misce, mieszając trzepaczką. Wymieszać z mieszanką kiełbas.
Dodać chleb i delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Odstawić na 10 minut. Łyżka do 2-ćwiartkowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Piec w 350 przez 45 minut lub aż budyń jest ustawiony i lekko rumiane.