Kiełbasa i Pieczarkowa nadziewana pierś z indyka bez kości

Kiełbasa i Pieczarkowa nadziewana pierś z indyka bez kości
Pierś z indyka nadziewana kiełbasą i grzybami bez kości może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 7,07 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 42g białka, 127g tłuszczu i w sumie 1441 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 96 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś szałwię, cebulę, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 50 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 79%. Spróbuj Kiełbasa i Pieczarkowa nadziewana pierś z indyka bez kości, Pierś Z Indyka Nadziewana Żurawiną Bez Kości, oraz Pierś z indyka nadziewana jarmużem i kiełbasą dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Dużą patelnię do smażenia posmarować na średnim ogniu oliwą z oliwek, dodać połowę pokrojonej w kostkę cebuli, doprawić solą do smaku. Gotuj cebulę, od czasu do czasu mieszając, aż będzie miękka i bardzo aromatyczna, około 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj czosnek i gotuj przez kolejne 2 do 3 minut. Wrzuć grzyby i szałwię, dopraw solą do smaku. Gotuj, aż będą miękkie i zwiędłe, około 5 do 7 minut. Dodaj kiełbasę i posiekaj kiełbasę dużą łyżką kuchenną. Gotuj, aż kiełbasa będzie brązowa i trochę chrupiąca, około 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Przenieś mieszankę kiełbas do dużej miski i ostudź.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
5
Gdy mieszanka kiełbas stygnie, pokrój pierś z indyka na 2 osobne połówki i usuń skórę. Motyl każdą połowę, aby zrobić szeroką, płaską powierzchnię. Przykryj każdą połowę folią i młotkiem do mięsa, delikatnie wbij każdą połowę piersi, aby spłaszczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
6
Do miski z mieszanką kiełbas dodać bułkę tartą, starty ser, jajka i 1/2 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
7
Mieszaj razem, aż stanie się jednorodną mieszaniną. W razie potrzeby posmakuj i dopraw solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Połóż duży kawałek tłuszczu caul na dużej, płaskiej powierzchni roboczej.
9
Połóż około 10 plasterków boczku na środku, lekko zachodząc na siebie. Ułóż pierś z indyka na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
10
Połóż połowę mieszanki farszu na indyku i zwiń ją, tworząc zgrabną, równą kłodę. Owiń 2 kawałki boczku wokół każdego końca, a następnie złóż boczek znajdujący się pod indykiem. Owiń tłuszcz caul równą warstwą, aby uzyskać gładką, równą kłodę. Zawiąż sznurkiem, aby zabezpieczyć. Powtórz z drugą piersią z indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
11
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
12
Połóż dużą brytfannę na palniku, posmaruj oliwą z oliwek i podgrzej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
13
Dodaj bułki z indyka i zrumień ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
14
Wyjmij bułki z patelni i dodaj pozostałą pokrojoną w kostkę cebulę, marchewkę, seler. Dopraw solą do smaku i gotuj warzywa, aż zaczną mięknąć, około 7 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
15
Dodaj 1 szklankę bulionu drobiowego i 1 szklankę białego wina do brytfanny z wiązką tymianku. Włóż bułki z indyka na patelnię, przykryj folią i piecz przez 25 minut, zdejmij folię i piecz jeszcze przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
16
Wyjmij patelnię z piekarnika i przenieś indyka na blachę lub półmisek i przykryj folią, aby odpocząć i utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
17
Umieść brytfannę na 2 palnikach, aby zrobić sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
18
Usuń tymianek i odtłuść tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
19
Wymieszaj mąkę z 6 łyżkami bulionu drobiowego i powoli wymieszaj na brytfannie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
20
Ubij pozostały bulion z kurczaka i zagotuj mieszaninę. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje do konsystencji sosu. W razie potrzeby posmakuj i dopraw solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
21
Usuń sznurek z rolad i pokrój w medaliony. Ułóż rolady na półmisku i podawaj z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
22
Jakie soczyste piersi!
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia25
Magazyn