Sałatka z rzodkiewki, jabłka i cebuli

Sałatka z rzodkiewki, jabłka i cebuli
Sałatka z rzodkiewki, jabłka i cebuli może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 2G białka, oraz 20g tłuszczu. Za 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, aromatyczne jabłka, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Z Rzodkiewki, Jabłka I Cebuli, Sałatka z rzodkiewką i cebulą, oraz Sałatka z rzeżuchy, cebuli i rzodkiewki dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Połącz rzodkiewkę, jabłko (pokryte cytryną, aby opóźnić brązowienie) i cebulę z posiekaną sałatą. W małej misce wymieszaj ocet z cukrem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
OcetOcet
RzodkiewkaRzodkiewka
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CytrynaCytryna
CebulaCebula
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ubij na oleju, dodaj śmietanę, mak i koperek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KoperKoper
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Równomiernie skrop dressing na sałatkę i podawaj.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn