Kiełbasa i nasiona kopru włoskiego Ragu
Kiełbasa i nasiona kopru włoskiego Ragu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 995 kalorii, 45g białka, oraz 61 g tłuszczu. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka nasion kopru włoskiego łyżeczki, jakości kiełbasy wieprzowe, garść parmezan, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kiełbasa I Koper Włoski Ragù, Kiełbasa I Koper Włoski Koper Włoski Ragù, oraz Pappardelle z kiełbasą i nasionami kopru włoskiego bolognese dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kiełbaski gotujemy w skórkach przez 8 minut, odcedzamy i odstawiamy do ostygnięcia. Gdy ostygnie, przeciąć skórki i posiekać mięso kiełbasy, ustawić na jedną stronę.Krok 2: ugotuj makaron zgodnie z instrukcją pakowania.Krok 3: podczas gotowania makaronu, przez minutę tostuj nasiona kopru włoskiego na suchej patelni, a następnie przewróć na talerz.Krok 4: na tej samej patelni dodaj szczyptę oleju i gotuj szalotki i czosnek przez 5 minut, aż zmiękną.Krok 5: Wymieszaj posiekane mięso kiełbasy, wino, puszkę pomidorów i duś przez 10 minut na bardzo małym ogniu. Sprawdź przyprawy.Krok 6: przełóż makaron do kiełbasy ragu i wymieszaj, aby połączyć i podgrzać makaron.
Podawać w miseczkach z tartym parmezanem.