Kiełbasa i nasiona kopru włoskiego Ragu

Kiełbasa i nasiona kopru włoskiego Ragu
Kiełbasa i nasiona kopru włoskiego Ragu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 995 kalorii, 45g białka, oraz 61 g tłuszczu. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka nasion kopru włoskiego łyżeczki, jakości kiełbasy wieprzowe, garść parmezan, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kiełbasa I Koper Włoski Ragù, Kiełbasa I Koper Włoski Koper Włoski Ragù, oraz Pappardelle z kiełbasą i nasionami kopru włoskiego bolognese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kiełbaski gotujemy w skórkach przez 8 minut, odcedzamy i odstawiamy do ostygnięcia. Gdy ostygnie, przeciąć skórki i posiekać mięso kiełbasy, ustawić na jedną stronę.Krok 2: ugotuj makaron zgodnie z instrukcją pakowania.Krok 3: podczas gotowania makaronu, przez minutę tostuj nasiona kopru włoskiego na suchej patelni, a następnie przewróć na talerz.Krok 4: na tej samej patelni dodaj szczyptę oleju i gotuj szalotki i czosnek przez 5 minut, aż zmiękną.Krok 5: Wymieszaj posiekane mięso kiełbasy, wino, puszkę pomidorów i duś przez 10 minut na bardzo małym ogniu. Sprawdź przyprawy.Krok 6: przełóż makaron do kiełbasy ragu i wymieszaj, aby połączyć i podgrzać makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Mielona Kiełbasa WieprzowaMielona Kiełbasa Wieprzowa
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Podawać w miseczkach z tartym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn