Kiełbasa grillowana z kiszoną kapustą i cebulą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanej kiełbasy z kiszoną kapustą i cebulą. Jedna porcja zawiera 760 kalorii, 27g białka, oraz 56 g tłuszczu. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis od Foodnetwork ma 6 fanów. Jeśli masz pod ręką cukier, chrzan, musztardę dijon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Kiełbasa grillowana z kapustą kiszoną i cebulą, Kapusta Kiszona & Kiełbasa Kanapka Z Grilla, oraz Grillowana kiełbasa Reubens z ciepłą musztardowo-Kminkową kiszoną kapustą.
Instrukcje
Rozgrzej grill. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Pokrój kiełbasę na 3-calowe długości i wzdłuż motyla.
Umieść na gorącym grillu i gotuj przez 4 do 5 minut z każdej strony często obracając, zwęglając wszystkie strony.
Przenieść kielbasa do blachy do pieczenia i umieścić w piekarniku gotować przez kolejne 5 do 6 protokół.
Na dużej patelni na średnim ogniu, dodać masło i cukier. Pozostawić cukier gotować na złoty kolor brązowy.
Dodać cebulę i gotować do karmelizacji. Wymieszać z kiszoną kapustą i gotować przez 5 do 6 minut, aż cebula i kapusta kiszona zwiędną i zabarwione.
Wyjąć kielbasę z piekarnika i pokroić na 1-calowe kawałki.
Dodaj do patelni kiszonej kapusty i cebuli. Wrzucić razem i gotować przez 1 minutę.
Przełożyć na talerz, udekorować natką pietruszki i podawać z sosem miodowo-musztardowym.
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki, aż dobrze połączone.