Kiełbasa Chlebowa Sos
Przepis na sos do kiełbasy można przygotować w około 1 godzinę i 10 minut. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 13 g białka i 18 g tłuszczu. Za 2,25 USD za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest na 16 osób. Jeśli masz pod ręką masło, mieszankę nadzienia do chleba kukurydzianego, kwaśne jabłko i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik łyżką wynoszący 38%. Wypróbuj sos do chleba z kiełbasą kukurydzianą, dressing do kiełbasy, jabłka i żurawiny z orzechami oraz dressing do chleba z kiełbasą, jabłkiem i koprem kukurydzianym, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
W dużej misce połącz kostki farszu z mieszanką farszową; odłożyć na bok. Na dużej patelni podsmaż na maśle na średnim ogniu kiełbasę, cebulę, jabłko, grzyby, seler, sól i pieprz, aż kiełbasa przestanie być różowa.
Dodać do masy farszowej. Wymieszaj bulion, orzechy pekan, pietruszkę i szałwię; wrzucić do płaszcza.
Przenieść do natłuszczonej formy o pojemności 3 qt. naczynie do pieczenia. Przykryj i piecz w temperaturze 325° przez 30 minut. Odkryć; piec 10 minut dłużej lub do lekkiego zrumienienia.