Kieszenie Pita Nadziewane Kapustą

Kieszenie Pita Nadziewane Kapustą
Kieszenie pita nadziewane kapustą wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, marchwi, łodyg grzybów i kawałków, a garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Sałatka Krabowa Nadziewane Kieszenie Pita, Stuff It {: Cobb Sałatka Nadziewane Kieszenie Pita}, oraz Kieszenie BLT Pita.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i gotować i mieszać mieloną wołowinę, aż mięso będzie kruche, równomiernie rumiane, i już nie Różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
3
Mieloną wołowinę przełożyć do miski; odstawić. Gotować i wymieszać kapustę, cebula, marchew, i grzyby na patelni na średnim ogniu, aż warzywa będą miękkie, 5 do 7 protokół. Wołowinę wymieszać, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Każdą połówkę pita napełnić gorącą mieszanką kapusty. Top z serem mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia48
Magazyn