Kieszenie Na Ciasto Malinowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj ciasta malinowego. Ten przepis służy 12. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz serek, ciasto francuskie, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kieszenie Na Ciasto Z Dyni, Kieszenie Na Ciasto Francuskie, oraz Kieszenie na ciasto z boczkiem i kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozmrozić ciasto francuskie i rozwałkować arkusze na lekko posypanej mąką powierzchni, aby było trochę cieńsze. Chill, pokryte folią do odpoczynku. W mikserze z łyżeczką wymieszać serek śmietankowy, żółtko jajka, cukier puder, ekstrakt waniliowy i skórkę cytryny.
Umyć jajko, ubijając razem jajko i wodę w małej misce.
Ciasto francuskie pokroić na 3-calowe kwadraty.
Ułóż plac ciasta na powierzchni roboczej i pomaluj krawędź myciem jajkiem. Na środku ciasta umieść 1 łyżkę nadzienia serowego i 3 maliny. Pomaluj krawędź drugiego kwadratu ciasta umywalką jajeczną, umieść ją na nadzieniu i ostrożnie dociśnij krawędzie, aby dobrze je uszczelnić.
Umieść kieszenie w odległości 1 cala od siebie na wyłożonej pergaminem arkuszu patelni i trzymaj schłodzone. Powtórzyć z pozostałym ciastem.
Gdy wszystko będzie gotowe, umyj górną powierzchnię myjką jajeczną i posyp cukrem.
Piec w wstępnie ogrzanym piekarniku o temperaturze 375 stopni F do złotego koloru, około 20 do 25 minut.