Kielbasa
Kielbasan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 10 porcjami. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 298 kalorii, 13g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Jeśli masz akompaniament: buraczany sos chrzanowy, kiełbasę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz go zrobić. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Kielbasa y kapusta (kiełbasa i kapusta), Hot Kielbasa Dip, oraz Kiełbasa Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przebić kielbasę 4 lub 5 razy z każdej strony ostrym nożem. Gotować kielbasa w wodzie w 12-calowej ciężkiej patelni, częściowo pokryte pokrywką, na umiarkowanie małym ogniu do ogrzania przez, o 30 protokół (sprawdzić po 15 minut i dodać trochę więcej wody, jeśli patelnia jest prawie sucha).
Przenieść kielbasa szczypcami do deski do krojenia i pokroić po przekątnej w plastry o grubości 3/4 cala.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.