Kielbasa

Kielbasa
Kielbasan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 10 porcjami. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 298 kalorii, 13g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Jeśli masz akompaniament: buraczany sos chrzanowy, kiełbasę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz go zrobić. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Kielbasa y kapusta (kiełbasa i kapusta), Hot Kielbasa Dip, oraz Kiełbasa Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przebić kielbasę 4 lub 5 razy z każdej strony ostrym nożem. Gotować kielbasa w wodzie w 12-calowej ciężkiej patelni, częściowo pokryte pokrywką, na umiarkowanie małym ogniu do ogrzania przez, o 30 protokół (sprawdzić po 15 minut i dodać trochę więcej wody, jeśli patelnia jest prawie sucha).
Składniki, których będziesz potrzebować
KielbasaKielbasa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
NóżNóż
2
Przenieść kielbasa szczypcami do deski do krojenia i pokroić po przekątnej w plastry o grubości 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
KielbasaKielbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
SzczypceSzczypce
3
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn