Kid Friendly owocowe ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 590 kalorii, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka proszku do pieczenia, wanilia, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest idealny do Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Crock Pot Kid-Friendly Turcja Chili, Łatwe 5 Minut Przyjazny Dla Alergików Ciasto Owocowe, oraz Przyjazny Dzieciom Sangria Fruit Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F. tłuszcz i mąka 2 (8 1/2 przez 4 1/2 cala) Patelnie Bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Umieścić cukierki w dużej misce i wymieszać je dobrze. Weź 2 łyżki mąki i wrzucić go z cukierkami do ich płaszcz, więc nie będą tonąć lub trzymać się razem. Odstawić.
Wlać połowę mieszanki mąki i ubijać na małej prędkości, aż zostanie włączona. Zrób to samo z pozostałą mąką. Ciasto będzie sztywne i być może będziesz musiał dokończyć to ręcznie. Złóż cukierki. Podzielić mieszaninę równomiernie między 2 przygotowane Patelnie naciskając go dobrze, więc nie ma kieszeni powietrznych; wygładzić górę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru Lodowego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
8
Piec, aż dmuchane i rumiane i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty, o 60 do 70 protokół. Gdy są jeszcze trochę ciepłe, Uruchom nóż między ciastami a patelniami, aby je poluzować. Nie wyłączaj ich, dopóki nie ostygną całkowicie. Pokroić i cieszyć się.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos