Kicked-Up CORN Beef Hash
Kicked-Up CORN Beef Hash może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru porannego posiłku. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,46 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka soli koszernej i świeżo popękany pieprz, Jalapeno, ziemniaki russet, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Peklowana Wołowina, Peklowana Wołowina Hash-It-Out, oraz Najlepszy Peklowany Haszysz Wołowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Ziemniaki umieścić w rondlu i przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej; i gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę upewniając się, że ziemniaki są nadal twarde.
Ziemniaki odsączyć w durszlaku i odstawić.
Podgrzej 10-calową patelnię, na średniej wysokości.
Dodać masło i pozostawić do brązowego na 1 minutę. Wymieszać cebulę, czosnek i jalapenos i gotować przez 5 protokół.
Dodaj peklowaną wołowinę, chrzan, bulion, ziemniaki, szczypiorek i ser szwajcarski.
Dobrze wymieszać, a następnie zdjąć z ognia. Łyżka haszu do 6 (6-uncja) ramekins.
Umieść ramekins na ćwierć blachy tacy i piec, aż ładnie rumiane, o 12 do 15 protokół.
Wyjąć z piekarnika i podawać na gorąco.